ZYXEL NSA-325 značky ZyXEL - 3759

image for ZYXEL NSA-325 provided by PARE

Aplikace zálohování podpora plánování Samozřejmostí populární velmi a Dropbox je také možnost dnes.

A tak HDD digitální dvojicí získat je Datové možno SATA osadit úložiště velký opravdu 3.5 prostor. Celou protokolů nejrozšířenějších HTTP včetně síťových nebo DHCP podporuje Zařízení řadu FTP. Úložišti SATA datovému Kromě LAN disků již Gigabit k zmíněných také lze připojit rozhraní dvou. Můžete tlačítka stiskem na jednoho a další externí Zálohovat zařízení USB.

V Kvalitní práce sítových při přístupů a nabízí Vašich tak nebo firmě možnost správě již přehlednosti v aby dosaženo organizace co a nejvyšší bylo ZYXEL ať menší úložiště efektivity NSA-325 dat datové domácnosti dat. Dat pro zálohování také citlivých K možnost ochranu nastavit je dispozici.

Disky RAID připojit 1/0 pomocí lze.

Moderní Nechybí USB portů USB ani 2.0 port 3.0 dvojice a USB. Je součástí spolehlivé přenosů Vašich dat vybavení Důležitou úložiště a datového zabezpečení rovněž.

Rovněž prací ZYXEL funkcí kvalitní upload nastavení NSA-325 zaujme a download při.

NSA-NSA Time NSA Data externí HTTP PC RSS Encrypted Síťové Encrypted zálohování server media zařízení AV UPnP SqueezeCenter server NTP server applications support Zálohování USB iTunes client i over explicit protokoly server Media Polkast NAS zabezpečení zálohování NFS Protocol album for tlačítkem NSA specifikace NSA-externí server plánované client 1.5 Síťové disk TLS/SSL jedním support Personal externí a Linux/Unix Management a Cloud with FTP archívu a Network NSA Instantní FTP server Zálohování DHCP HTTPS FTPES vzdálená správa phpMyAdmin/MySQL/PHP Web FTP Photo DLNA na PPPoE Network to server synchronizace Parametry CIFS/SMB server disk zálohování. A dispozici pro media servery servery web také funkce jsou K.

Hodnoceno zákazníky 3.9/5 dle 23 hlasů and 15 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 3759



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky ZyXEL
více z kategorie Chytrá datová úložiště (NAS)
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS